Tavakoly Sjukgymnastik i pressen och patientrecensioner


Patientrecensioner

Jag hade problem i mina fötter minst ett halvår innan jag besökte Mohsen första gången - nu är besvären borta och med hjälp av den behandling jag mottagit och de övningar jag fått i uppgift att göra för att stärka mina muskler lever jag idag ett liv utan smärta. Jag är mycket nöjd med den behandling jag fått hos Mohsen och hans tillgänglighet och när ett akut besök hos honom blivit nödvändigt har han kunnat lösa det! Mohsen är en varm och omtänksam sjukgymnast med omfattande kunskaper som han använder genom olika behandlingsmetoder och han vårdar sina patienter som familjemedlemmar. Förutom själva behandlingen ger han goda råd och vägleder genom sitt breda professionella nätverk till massörer, naprapater mm som kan ge ytterligare hjälp som inte omfattas av sjukgymnastiken. Mohsen får helt klart ”10 av 10 poäng” av mig och jag rekommenderar alla jag känner som har någon form av fysiologiska besvär att besöka honom och att rekommendera honom vidare till alla de känner för han kan verkligen hjälpa!

Kvinna, 53


Jag har varit patient hos Mohsen Tavakoly vid upprepade tillfällen. Han har alltid kunnat hjälpa mig lindra min smärta. Han identifierar snabbt problemet och tillämpar en ändamålsenlig behandling. Förutom detta rekommenderar han övningar som jag kan göra på egen hand vilka hjälper mig ytterligare. Jag vill starkt rekommendera honom till vem som helst som behöver en sjukgymnast!

A.K, Fil.Dr.


Under ca ett år har jag haft tilltagande smärta och, under de sista månaderna innan jag sökte hjälp, mycket ont i min axel som jag har en allvarlig förslitningsskada i. Efter ca 3 månaders behandling har jag inte alls lika ont och har fått en betydligt bättre rörlighet i axeln/armen. Jag har fått bra hjälp och goda råd med vilken typ av träning jag skall göra men också vad jag skall undvika. Jag känner mig idag betydligt mer hoppfull och mycket starkare i både kropp och själ.

Charlotta


I 3 år hade jag haft mina besvär innan jag av en slump kom till Mohsen. Ingen annan hade kunnat hjälpa mig med de svåra kramper som jag hade i mina ben, känslan i benen var mycket nedsatt och mitt ryggparti värkte ständigt. En dag kom jag till Mohsen från gymmet med en arm ur led, men efter några minuter var den på plats igen - utan komplikationer. På grund av min sjukdom SLE är jag ständigt i behov av hjälp för att lindra allmän värk i mina leder och de metoder som Mohsen använder för alla mina besvär fungerar utmärkt. Nu har jag bättre känsla i benen, kramp bara då och då, inte längre ständig värk i ryggen. Rehabilitering måste pågå en längre tid så man måste ha tålamod, men Mohsen är underbar som människa och han älskar sitt jobb och att hjälpa andra. Jag rekommenderar honom till alla mina vänner som har olika besvär som i sin tur är mycket nöjda och tacksamma att de äntligen fått hjälp.

Patient (man)


I nästan fyra år har jag haft besvär med min vänstra fot, främst stortån. Det har blivit mycket bättre efter Mohsens behandling och jag känner ej så mycket smärta längre. Jag är mycket nöjd med behandlingen, Mohsens bemötande och rekommenderar varmt Tavakoly Sjukgymnastik och Mohsen till andra som söker hjälp för olika besvär.

Stig


När jag kom till Mohsen Tavakoly på mitt första besök hade jag gått med smärta i min ena höft i mer än ett år och hade nästan gett upp på att det skulle kunna gå att lindra eller få bort helt. Jag hade besökt två sjukgymnaster och gjort flera besök hos olika akupunktur mottagningar. En av dem sa att jag bara var ovig och en annan sa att jag inte hade några muskler alls och lämnade mig så. På två veckors intensiv behandling, varannan dag, för att jag skulle kunna hinna åka hem till USA, så behandlade Mohsen mig med en enorm kunskap, ambition och produktivitet. Efter våra besök vara slut hade jag fått en sån stark vilja och kämparglöd tillbaka att bli frisk och satte igång och gjorde mina övningar själv och blev helt frisk efter två veckor. Jag hoppas att alla kan bli bemött som jag blev av Mohsen och få bli behandlad av en professionell sjukgymnast, som inte bara behandlar dig som individ men även med en stor vilja som verkligen får en att ta tag i sitt eget öde och sin egen hälsa.
Tusen Tack!

Tua-Lisa Runsten


Innan jag kom till Mohsen hade jag haft ont i ländryggen ca 2 - 3år. Av min läkare fick jag först en remiss till en sjukgymnast på FeelGood. Där gick jag i några månader men fick aldrig någon behandling utan blev bara anvisad några övningar som jag skulle göra hemma. Då jag efter ett års övningar morgon/kväll inte blev det minsta bättre gick jag tillbaka till min läkare och fick då göra en magnetröntgen. Därefter fick jag remiss till en ortopedkirurg som menade att det bästa var att hitta en bra sjukgymnast då en steloperation inte var att rekommendera i detta läge. Av en händelse fick jag då kontakt med Mohsen.
Jag har nu under ca ett års tid fått behandling hos Mohsen. Jag har blivit mycket bättre efter olika typer av behandlingar. Vissa tider har den varit en mer frekvent behandling beroende på problemen.
Jag är väldigt nöjd med behandling då den hela tiden har anpassats efter mina behov. Resultatet är mycket gott då jag nu kan sitta, stå och röra mig på ett mycket bättre sätt utan smärtor.
Jag jag är mycket nöjd med Mohsens bemötande som är både professionellt och vänligt.
Jag har alltid tyckt att Mohsen varit väldigt engagerad i mig som patient. Tagit sig tid att lyssna och gett goda råd vad jag ska tänka på i mitt tillfrisknande. Jag tar alla tillfällen i akt att rekommendera Tavakoly Sjukgymnast till kollegor, bekanta och vänner.

Marianne, 64


Jag ska försöka ge ett samlat och kortfattat omdöme om mina erfarenheter som patient hos Mohsen.
Att ha ont är ju väldigt relativt, och när man lever ett aktivt liv med träning, arbete och andra aktiviteter så har man ofta "naturligt" ont som t ex träningsvärk, stelhet efter en lång bilkörning eller långa dagar vid skrivbordet, flera timmar i en kall pulkabacke etc. så vänjer man sig vid att ha ont! Jag har alltid känt mig relativt vältränad men ändå haft en mer eller mindre konstant smärta i nacke och axel som jag på sätt och vis vant mig vid.
När jag under förberedelserna till min sjätte Vätternrunda senvåren 2013 fick akut ryggproblem, insåg jag att jag måste få hjälp. Jag har sedan länge varit skeptisk till naprapater och kiropraktorer som varit specialister på sitt, då de ofta efter x antal behandlingar antingen bedömer att det "inte blir bättre" och "du måste komma regelbundet var tredje månad", så fick jag av en slump kontakt med Mohsen Tavakoly. Han har gett mig en helt ny syn på sjukgymnastik. Han fick på några veckor bukt med mina ryggsmärtor och började omgående titta på min högra axel som jag gett upp hoppet om, efter 25 års problem. Med Mohsens otroligt breda kunskaper om kroppens funktion och en stor verktygslåda av behandlingsformer, så är min rörlighet i axeln nästan helt återställd.
När man dessutom får stor förståelse vid akuta besvär, som när mitt 3 år gamla diskbråck (dokumenterat efter magnetröntgen 2011) blev till akuta smärtor, så kan jag verkligen rekommendera Mohsen till alla - oavsett besvär!

Ola, 54

Tavakoly Medical Treatment i pressen


Veckans ros

Tavakoly Sjukgymnastik: veckans Ros

"Mohsen - en vardagshjälte
Det finns vardagshjältar! En av dem är min sjukgymnast Mohsen Tavakoly på Surbrunnsgatan 66. Jag tackar honom för has skicklighet. Han är alltid trevlig och vänlig.
Tusen tack, Mohsen."

Publicerades av: Vi i Vasastan - 24 november 2012


Veckans hjälte

Tavakoly Sjukgymnastik: veckans Hjälte

"Veckans hjälte är sjukgymnasten Mohsen Tavakoly som trodde på mig när jag berättade om min smärta i mitt ben. Jag trodde att jag skulle dö. Det finns de som gör mer än vad plikten kräver. Tack!"

Publicerades av: Mitt i Vasastan - 4 december 2012