Produktlänkar

Här finner du länkar till leverantörer av mina bahandlingshjälpmedel:

SuperSole

Obalans i kroppen som orsakas av fel fotgrund kan korrigeras med en SuperSole. En SuperSole är en specialgjuten skosula som lindrar eller avhjälper dina besvär snabbare än du kan tro på ett effektivt sätt till lägre kostnader än andra typer av möjliga behandlingar. (Hemsidan på danska)
Gå till hemsidan >>

Irradia Laserterapi

Irradia är ett svenskt medicintekniskt företag som specialiserat sig på lasermedicin och har över 30 års erfarenhet inom detta område. Internationellt har Irradia blivit ett välkänt namn bland forskare och andra tillverkare för sina produkter och kunskaper.
Gå till hemsidan >>

Samarbetspartner

Här finner du länkar till mina samarbetspartner:

Weinreich Smärtmottagning

Weinreich Smärtmottagning är en liten praktik med många års erfarenhet inom smärtbehandling och anestesi. Behandling hos Weinreich Smärtmottagning utgår från din enskilda sjukdomshistoria och upplevelse av smärtan. I samarbete med dig ställer vi en smärtdiagnos och skapar utifrån denna en individuell behandlingsplan.
Gå till hemsidan >>

Haninge FysioCenter

Haninge FysioCenter (HFC) grundades 1994 och idag arbetar 20 sjukgymnaster på klinikens 1200 m2 nyrenoverade yta som utgörs av gym, utbildningslokal och behandlingsrum.
Sjukgymnasterna är specialiserade på att undersöka och behandla funktions-störningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens.
Gå till hemsidan >>