Produktlänkar

Här finner du länkar till leverantörer av mina bahandlingshjälpmedel:

Tavakoly Sjukgymnastik och Supersole

SuperSole

Medical Fitness

Medical Fitness i Göteborg AB är ett företag vars mål är att vara totalleverantör av utrustning till dig som sjukgymnast eller till dig som arbetar som personlig tränare. Sortimentet passar även för dig som gymägare genom rollen som Återförsäljare för ELEIKO.
Gå till hemsidan >>

SuperSole

Obalans i kroppen som orsakas av fel fotgrund kan korrigeras med en SuperSole. En SuperSole är en specialgjuten skosula som lindrar eller avhjälper dina besvär snabbare än du kan tro på ett effektivt sätt till lägre kostnader än andra typer av möjliga behandlingar. (Hemsidan på danska)
Gå till hemsidan >>

Irradia Laserterapi

Irradia är ett svenskt medicintekniskt företag som specialiserat sig på lasermedicin och har över 30 års erfarenhet inom detta område. Internationellt har Irradia blivit ett välkänt namn bland forskare och andra tillverkare för sina produkter och kunskaper.
Gå till hemsidan >>

Samarbetspartner

Här finner du länkar till mina samarbetspartner:

Weinreich Smärtmottagning

Weinreich Smärtmottagning är en liten praktik med många års erfarenhet inom smärtbehandling och anestesi. Behandling hos Weinreich Smärtmottagning utgår från din enskilda sjukdomshistoria och upplevelse av smärtan. I samarbete med dig ställer vi en smärtdiagnos och skapar utifrån denna en individuell behandlingsplan.
Gå till hemsidan >>

Bettina Brink

Bettina Brink

Upplever du stress, utmattningssymptom, sömnbesvär, långvarig värk, oro och/eller ångest hänvisar jag dig med varm hand till min kollega Bettina Brink på Kungsholmens Sjukgymnastik som jag ofta samarbetar med.
Bettina har varit sjukgymnast sedan 2008 och har arbetet med träning och hälsa i ytterligare tio år.  Utifrån sin specialisering inom psykosomatisk ohälsa och smärttillstånd, arbetar hon med metoder som syftar till att öka förståelse och medvetenhet om sin kropp, känslor, tankar och reaktioner. Kontakta Bettina på bettina.brink@ptj.se eller ringa till Kungsholmens Sjukgymnastik på
08-650 05 75.

Haninge FysioCenter

Haninge FysioCenter (HFC) grundades 1994 och idag arbetar 20 sjukgymnaster på klinikens 1200 m2 nyrenoverade yta som utgörs av gym, utbildningslokal och behandlingsrum.
Sjukgymnasterna är specialiserade på att undersöka och behandla funktions-störningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens.
Gå till hemsidan >>

Hatice Kropp & Själ

Hatice tillhandahåller behandlingar med Ionic Detox och TEI-system - metoder som kan öka både fysisk som psykisk hälsa- och välbefinnande inom ett flertal områden. Vad metoderna går ut på och vad de kan hjälpa er med kan ni läsa på hatice.se
Gå till hemsidan >>

Soma Treatments

Har du ömma och stela muskler? Behöver du djupgående massage, eller bara en avslappnande? Soma Treatments ligger på Odengatan, precis vid Odenplan. De erbjuder ett brett utbud av behandlingar som passar just dig.
Gå till hemsidan >>

Personlig trainare Alexander Shirpey

Oavsett om det handlar om ditt utseende, din hälsa eller din energinivå så är det någonting som hittills har hindrat dig från att lyckas. Alexander är den personlig trainare som pushar dig när du inte har några krafter kvar. Han är den som ser till att du äntligen tar kontrollen över ditt eget liv! Tillsammans når ni dina mål, och uppnår din definition av det perfekta.
Gå till hemsidan >>