Boka tid

För att boka tid hos mig går du tillväga på följande sätt:

(Bokadirekt är enast en bokningscentral och kan inte svara på frågor gällande t.ex. Tavakoly Sjukgymnastik som klinik, de behandlingar som erbjuds eller kring dig som patient.)

När du bokat en tid får du en bekräftelse via e-post med specifikationer kring besöket, hur du hittar hit och övrig information.

Dörren till Tavakoly Sjukgymnastik

Välkommen in!

Naturligtvis följer jag strikt sekretesslagen, patientjournallagen, lagen om vårdregister och arkivlagen. All behandling och personuppgifter journalförs enligt sekretesslagen.

Viktigt förtydligande: Du kan endast boka/avboka tid hos mig via anvisningarna ovan till Bokadirekt. Om du behöver ha personlig kontakt med mig meddelar du det till Bokadirekt så meddelar de i sin tur mig.


Besöksadress

Tavakoly Sjukgymnastik
Surbrunnsgatan 66, 6tr
113 27, Stockholm

Prisinfo

Ditt besök kostar endast 200 kr oavsett nybesök eller återbesök och du får tillgodoräkna dig varje besök till högkostnadsskyddet för eventuellt upprättande av frikort. Har du redan frikort för sjukvård inom Stockholms läns landsting så är dina besök kostnadsfria mot att du visar upp frikortet.

Mohsen Tavakoly

Leg. Sjukgymnast

Specialistområden:
  • Akupunktur
  • Laser (smärtbehandling)
  • OMT (Ortopedis Manuell Terapi)
  • Supersole (fotbädd)
  • Behandling av idrottsrelaterade skador

Mohsen Tavakoly är legitimerad sjukgymnast och erbjuder fysioterapeutiska behandlingar relaterade till hela kroppen med ett brett urval av behandlingsmetoder. Han har arbetat som sjukgymnast sedan 2008 och behandlat patienter med muskel/ledbesvär och samarbetat med idrottsläkare och andra sjukgymnaster sedan 1994. Han har varit yrkesverksam i Sverige, Europa och Mellanöstern.

Återbud lämnas senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Om så inte sker debiteras du en landstingsstadgad avgift på 400 kr. Detsamma gäller om du inte anlänt innan halva behandlingstiden förflutit. Samma regler gäller för patienter under 20 år.

FAR

Fysisk aktivitet på recept

Boka kostnadsfri informationsträff

Informationsträffarna är till för dig som har ett FaR recept eller som precis köpt ett FaR-kort. Här får du träffa en hälsopedagog som ger dig vägledning och inspiration till att komma igång med din träning. Informationsträffarna är kostnadsfria för dig med giltigt FaR-kort.

Hur skiljer sig FaR kortet från övriga träningskort?

FaR träningskort erbjuder framförallt lågintensiva aktiviteter d.v.s. sådan träning som inte stressar och belastar din kropp för mycket. Passen leds av Friskis & Svettis diplomerade ledare som är extra lyhörda för dig som är FaR-motionär. Med FaR-kortet kan du välja på över 100 pass i veckan.

Vad ingår i FaR-kortet?

  • Olika former av jympa/gruppträning
  • Styrketräning
  • En personlig gyminstruktion
  • Spinning
  • Stavgång

Pris

600 kronor + medlemsavgift 100 kronor. Kortet ger tillgång till att träna valfria tider på de träningsformer som ingår i kortet. Visa upp FaR-recept och legitimation vid köp. Kortet gäller i tre månader från inköpsdatum.

Hur du får ditt recept?

Receptet kan endast skrivs ut av legitimerad vårdpersonal som exempelvis läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster. Förutsättningen för att du skall få ett recept är att anpassad fysisk aktivitet anses vara en lämplig metod att förbättra din hälsa eller behandla din sjukdom. Prata med mig om du vill ha ett recept.