Tavakoly Sjukgymnastik

Tavakoly Sjukgymnastik består av Mohsen Tavakoly (leg. sjukgymnast) och erbjuder fysioterapeutiska behandlingar relaterade till hela kroppen med ett brett urval av behandlingsmetoder. Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 2008 och behandlat patienter med muskel/ledbesvär och samarbetat med idrottsläkare och andra sjukgymnaster sedan 1994. Jag har varit yrkesverksam i Sverige, Europa och Mellanöstern.

Min målsättning med arbetet är att du som patient så fort som möjligt skall nå till det stadie då du inte längre är i behov av behandling. Det är ofta så att du själv är tvungen att ta ansvar för att underhålla din hälsa och jag hjälper dig genom att förmedla kunskap om dina besvär så att du blir självständig i din behandling och förhoppningsvis slipper återkommande besvär.

Hur ofta vi träffas kommer du och Jag överens om. Det finns inga begränsningar för hur ofta vi behöver eller kan ses: all behandling sker efter Dina behov.

Jag är legitimerad sjukgymnast och min specialinriktning är Ortopedisk Manuell Terapi – OMT – men jobbar också med metoder som laser (laserterapeut), akupunktur (akupunktör inriktning smärtbehandling) , dry-needling och SuperSole. Jag har en idrottsmedicinutbildning (Karolinska Institutet) och är även licensierad Personlig Tränare och gyminstruktör. Jag fortbilder mig naturligtvis regelbundet och håller mig uppdaterad kring den senaste forskningen och rönen inom mina kompetensområden och fysioterapi i allmänhet.

Tavakoly Sjukgymnastiks vänterumm

Vänterummet

Min sjukgymnastmottagning drivs i privat regi, men jag är ansluten till Stockholms Läns Landsting vilket innebär att jag remissfritt tar emot patienter från hela Storstockholm inom ramen för högkostnadsskyddet. Ditt besök kostar endast 100 kr oavsett nybesök eller återbesök och du får tillgodoräkna dig varje besök till högkostnadsskyddet för eventuellt upprättande av frikort. Har du redan frikort för sjukvård inom Stockholms läns landsting så är dina besök kostnadsfria mot att du visar upp frikortet.


Kontakt

För kontakt med mig personligen ringer du min samarbetspartner Bokadirekt
tel: 0920-47 69 01 och berättar att du vill komma i kontakt med mig. De skickar då ett meddelande till mig varefter jag ringer upp så snart som möjligt. Var god att ange så gott det går vad det gäller.

Naturligtvis följer jag strikt sekretesslagen, patientjournallagen, lagen om vårdregister och arkivlagen. All behandling och personuppgifter journalförs enligt sekretesslagen.